Γκερντ Μίλερ : O Lebantofski Isofarise To Rekor Toy Gkernt Miler Me 40 Gkol Se Mia Saizon Bank Wars Trapezes : Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας.

Γκερντ Μίλερ : O Lebantofski Isofarise To Rekor Toy Gkernt Miler Me 40 Gkol Se Mia Saizon Bank Wars Trapezes : Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας.. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Γκερντ μίλερ, ο «bomber der nation» | ποδόσφαιρο «ο μοχάμεντ άλι των γηπέδων» που εκτόξευσε τη γερμανία! Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής «μέσα στο κουτί», καθώς ελάχιστες ήταν. Ο γκερντ μίλερ κατείχε το ρεκόρ των γκολ όλων των εποχών στο παγκόσμιο κύπελλο με 14 γκολ για 32 ολόκληρα χρόνια.

Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ υπήρξε ένας «μπόμπερ» των γηπέδων. Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το. Γκερντ μίλερ, ο «bomber der nation» | ποδόσφαιρο

Gyiuxjoatauacm
Gyiuxjoatauacm from i0.wp.com
Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Αγωνίστηκε στην μπάγερν από το 1964 έως το 1979 και σε 605. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.

Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06.

Γκερντ μίλερ, ο «bomber der nation» | ποδόσφαιρο Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Ο μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει επάξια το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με τα «χρώματα» της οποίας, ο εκλιπών έκανε σπουδαία καριέρα Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής «μέσα στο κουτί», καθώς ελάχιστες ήταν. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Στην bundesliga, σημείωσε 365 γκολ σε 427 αγώνες (όλους με τη μπάγερν) και είναι ο κoρυφαίος σκόρερ όλων των εποχών.

Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Γκερντ μίλερ ο θρύλος ο μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945, στην πόλη νέρντιγκεν. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

O Gkernt Miler Egine 75 Etwn Ape Mpe
O Gkernt Miler Egine 75 Etwn Ape Mpe from www.amna.gr
Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής «μέσα στο κουτί», καθώς ελάχιστες ήταν. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο καλύτερος γερμανός επιθετικός και ένας από τους καλύτερους της ευρώπης, με ρεκόρ ενός γκολ ανά ματς στις περισσότερες σεζόν του. Ο γκερντ μίλερ υπήρξε ένας «μπόμπερ» των γηπέδων. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. 16.08.2021 16.08.2021 από polydoros papadopoulos ο γκερντ μίλερ «έφυγε», αλλά η λαμπρή του κληρονομιά δεν ξεχνιέται. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος.

Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος.

Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Αγωνίστηκε στην μπάγερν από το 1964 έως το 1979 και σε 605. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Ο γκερντ μίλερ κατείχε το ρεκόρ των γκολ όλων των εποχών στο παγκόσμιο κύπελλο με 14 γκολ για 32 ολόκληρα χρόνια. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Ο μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει επάξια το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με τα «χρώματα» της οποίας, ο εκλιπών έκανε σπουδαία καριέρα Ο γκερντ μίλερ υπήρξε ένας «μπόμπερ» των γηπέδων. Πάθενε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας.

Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων.

Hj0rcztnczmpgm
Hj0rcztnczmpgm from www.sportime.gr
Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Το 1999, κατετάγη 9ος καλύτερος ευρωπαίος ποδοσφαιριστής για τον 20ο αιώνα από την. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις. «ο μοχάμεντ άλι των γηπέδων» που εκτόξευσε τη γερμανία! Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Την είδηση γνωστοποίησε η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει ο όλη σχεδόν την καριέρα του ο σπουδαίος γερμανός επιθετικός.

Ο μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει επάξια το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με τα «χρώματα» της οποίας, ο εκλιπών έκανε σπουδαία καριέρα

Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Γκερντ μίλερ, ο «bomber der nation» | ποδόσφαιρο Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. Γκερντ μίλερ ο θρύλος ο μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945, στην πόλη νέρντιγκεν. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Πάθενε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Το αρχέτυπο του σκόρερ που ελάχιστοι ξεπέρασαν στο διεθνές. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής «μέσα στο κουτί», καθώς ελάχιστες ήταν. Ο μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει επάξια το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με τα «χρώματα» της οποίας, ο εκλιπών έκανε σπουδαία καριέρα

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama